Start verkoop Katalijnehof Wijk en Aalburg

11
sep

Aankondiging

Op vrijdag 11 september 2020 start de verkoop van Katalijnehof! Katalijnehof is een kleinschalig nieuwbouwplan met 5 levensloopbestendige woningen, onderverdeeld in 4 twee-onder-een-kapwoningen en 1 vrijstaande woning. De woningen zijn gelegen op de hoek van de Oude Kerkstraat en de Katalijnestraat in het charmante Wijk en Aalburg.

Tijdens de start verkoop bent u van harte welkom om bij de makelaar binnen te lopen om de uitgebreide verkoopdocumentatie in ontvangst te nemen. Ons team staat met inachtneming van de corona-maatregelen voor u klaar.

Vanaf 11 september a.s. is de verkoopdocumentatie tevens te downloaden op www.katalijnehof.nl. Daarnaast kunt u de verkoopdocumentatie ook opvragen bij de makelaar, wij sturen u deze graag toe.

Start verkoop Katalijnehof Wijk en Aalburg

Inschrijven
Op de verkoop van de woningen is een verkoopprocedure van toepassing. Bij interesse dient u het inschrijfformulier in te vullen en deze vóór maandag 21 september 2020 12.00 uur in te leveren bij de makelaar. Het inschrijfformulier is vanaf de start verkoop te downloaden op www.katalijnehof.nl en is uiteraard ook verkrijgbaar bij de makelaar.

De Makelaars van Altena
Bergstraat 49 | 4261 BW | Wijk en Aalburg
T 0416 69 69 66 | www.dmva.nl